Er is er één jarig, hoera, hoera; 't is heel bijzonder dat zijn wij! Geef elkaar een stevige linker, want in 2017 blazen wij 100 kaarsjes uit.

Onze groep is op 17 juni 1917 opgericht en is begonnen als ondervereniging van de Christelijke Jonge Mannen Vereniging (C.J.M.V.) in Dordrecht. Op zaterdag 17 juni 2017 bestaat onze vereniging 100 jaar.

Uiteraard zetten wij dit bijzondere moment in de schijnwerpers. Daarom vieren wij heel 2017 ons 100-jarig jubileum. Met activiteiten voor jong en oud(-leden)!

14 januari 2017 Aftrap jubileumjaar

Al 100 jaar lang zetten wij onze voetstappen in Dordt. Maar waar lopen die precies? Tijdens een heerlijke scoutingactiviteit zullen wij kennismaken met de luchtverkenners en welpen van toen!

Een vossenjacht in de binnenstad van Dordrecht, met de volgende vossen: Scouting Christiaan de Wet: Baloe Beer, een piloot, André Kuipers, Baden Powell, Christiaan de Wet, de Indiaan, Kuifje, een Schapekop, een monnik en een scout. Deze vossen werden gespeeld door vooral oud-leiding en oud-bestuursleden.

17 juni 2017 Jubileumfeest met reünie

8 juli - 15 juli 2017 Groepskamp

Bever, explorer, welp of scout? Verzamelt u! Scouting en kampen zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zo kan het niet anders dan dat het zomerkamp in ons jubileumjaar extra speciaal wordt.

Met al onze leden zullen we onze 100 jaar nog mooier maken door samen spannende avonturen te beleven tijdens ons derde groepskamp!

Afsluiting jubileumjaar

Wat mooi begint, moet je mooi afsluiten. Daarom willen wij ons jubileumjaar binnen onze groep afsluiten met een terugblik op ons - nu al onvergetelijke - zomerkamp en jubileumjaar.

De datum daarvoor hebben we nog niet vastgelegd.


Op de hoogte blijven van onze festiviteiten, alvast aanmelden voor de reünie of materiaal van vroeger delen?

Meld je nu aan